Veelgestelde vragen

Wanneer een nieuwe website?

Momenteel is de belangrijkste reden om een nieuwe website te nemen de mobielvriendelijkheid en de snelheid van de site. Wanneer dit niet op orde is zul je er in de verschillende zoekmachines echt nadelige gevolgen van hebben. Tevens gaat in de huidige tijd een groot deel van je website verkeer via mobiele apparaten. Een snelle en mobielvriendelijke site is dan essentieel. Wil je meer informatie over hoe snel en mobielvriendelijk je huidige site is, neem dan gerust even contact met 1 van onze adviseurs op. Wij kunnen geheel vrijblijvend een technische scan doen van jouw website en je voorzien van goed advies.

Waar moet je op letten als je een website laat bouwen?

Tijdens het laten bouwen van een website zijn er meerdere facetten waar jij als ondernemer op moet letten. In welk CMS systeem wordt er gebouwd? Wordt jouw doelgroep goed aangesproken door de website? Welke budget heb jij als ondernemen voor ogen?

Heeft een website onderhoud nodig?

Websites hebben regelmatig onderhoud nodig. Denk bijvoorbeeld aan beveiliging updates. Het doen van updates voorkomt lekken en gebreken aan de website. Zelf geen tijd om dit regelmatig uit te voeren? Bekijk onze support pakketten voor de mogelijkheden.

Waarom WordPress website laten maken?

Als je ervoor kiest om jouw gloednieuwe website te laten bouwen door Omnidesigns, dan maken wij die in WordPress. Namelijk, met het WordPress CMS kun je heel eenvoudig wijzigingen aanbrengen in jouw website. En dat zonder dat je er technische kennis voor nodig hebt. En je kunt super simpel teksten en foto’s toevoegen en verwijderen. Hierdoor blijft jouw website vernieuwend en voldoe je aan alle wensen van jouw bezoekers en van zoekmachines. Wil je een WordPress website laten maken? Onze WordPress Experts helpen je graag met al je vragen.

Is mijn website SEO geoptimaliseerd?

Bij alle stappen in het bouwen van de site houden we rekening met de SEO-waarde. Hiervoor bieden we dan ook verschillende SEO-pakketten aan. Wij zijn continu op de hoogte van allerlei belangrijke ontwikkelingen rondom SEO en passen dit dan ook zorgvuldig toe. Hiermee ben je ervan verzekerd dat jouw site altijd hoog in de zoekresultaten eindigt.

Is het advies gesprek volledig vrijblijvend?

Het advies gesprek is volledig vrijblijvend, geen verborgen kosten achteraf!

Hoeveel kost een website/webshop?

De kosten van een website of webshop zijn geheel afhankelijk van de wensen. Wil jij meer extra’s op jouw website, dan zal je natuurlijk duurder uitkomen. Bij ons kan je wel een professionele website afnemen voor slechts €300.

X